Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Водещото кариерно експо Career Show 2020 става хибридно

Умните решения поставят кариерните събития на ново ниво

Водещото кариерно експо Career Show 2020 става хибридно

Снимка: Career Show 2020

Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 става хибридно и изненадва търсещите и предлагащите работа тази година. Организаторите развиха формáта, като така ще проведат две събития - физическо изложение на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец, а на 25 ноември организират онлайн събитие.

На 24 ноември в зала Арена Армеец 3000 квалифицирани кандидати ще се срещнат с 200 фирми. На площ от над 4 дка, с взети всички мерки за безопасност, на 4 отворени сцени за лекции и уъркшопи - събитието ще бъде мост за кариерно развитие и през тази година.

Онлайн експото на 25 ноември ще събере едни от най-добрите компании у нас с над 2000 участника от цяла България и Европа. Хибридното събитие не е просто съчетание на физическо събитие с онлайн излъчване на живо. Технологията, която ще се използва в онлайн частта на Career Show 2020 ще предостави на участниците ефективно и напълно различно решение. Това ще се случи чрез модерна система за “matchmaking” от ново поколение, опции за подробно филтриране по критерии на участниците и предварително уговорени лични видео интервюта.

“Винаги се стремим да мислим поне една крачка напред, а в ситуация като днешната това е повече от задължително. Високите технологии са прекрасен инструмент, който помага до голяма степен на редица събития да се превърнат в нещо невиждано. Хибридният формат на Career Show 2020 дава възможност да се включат участници от цяла България, както и такива извън страната.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Хибридният модел на Career Show 2020 е инвестиция в подобряване на икономическата среда и заетостта, засегнати силно по време на кризата. Проектът получава подкрепа от редица държавни и бизнес институции, които насърчават иновативните практики за свързване на работодателите с квалифицирани кадри у нас.

“В момента има високи нива на безработицата, но бизнесът от своя страна не спира да търси специалисти в различни сфери. Хибридният формат на Career Show е крачката, която планирахме да предприемем в някое от следващите издания на експото. Световните събития ни подтикнаха по-рано да осъществим плановете си. Така даваме възможност на още повече хора да се включат и онлайн, а в същото време запазваме възможността да се участва във физически събития с изключително висока добавена стойност”, допълва още Симона.

Всеки желаещ да се включи в събитието на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември онлайн - може да се регистрира тук: https://careershow.bg/

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Други

Последни новини

Коментари ()


Още от Други
Студенти на ВУЗФ грабнаха призовите места в конкурса "Млад одитор" 2021